Boeh kini!

38140

Ik herinner mij nog de tijd dat feministen de weg voor mijn tittie’s vrij hebben gemaakt. Ze op de barricade’s zijn gesprongen om de vrijheid van mijn tittie’s met schaamhaar en tiet te verdedigen. Ze op de Dam liepen te schreeuwen :”Baas in eigen buik!” Zij hebben de weg voor mij vrijgemaakt zodat ik lekker onbezonnen in monokini op het strand kon huppelen. Zij hebben gezorgd dat ik stemrecht kreeg, recht op seksuele vrijheid en gelijke behandeling in de rechtspraak en daar ben ik ze oprecht dankbaar voor.

Vanaf toen hadden ze niet meer zoveel te doen, buiten het denkbeeldige glazen plafond waar ze met hun paars/roze/groene pittige kapsel steeds tegen aan lagen te beuken. Dat glazen plafond bestaat namelijk ook niet, net zoals het glazen muiltje van Assepoester ook niet bestaat. Dus moesten de nieuwe feminazi’s iets nieuws bedenken, en Eureka, dank Allah voor de moslima’s!

Daar waar ze eerst streden voor zó weinig mogelijk kleren aan, strijden ze nu voor zó veel mogelijk kleren aan. Erger nog, liefst is de vrouw helemaal niet meer zichtbaar. Ooit riepen ze nog: “Baas in eigen buik!” Dat is nu inmiddels veranderd in :”Baas in eigen boerka!!” Vrouwen die een vrouwenonderdrukkende lap stof over hun kop moeten gooien omdat mannen met een middeleeuws geloof hun driften niet kunnen beheersen, is plotseling hét nieuwe hip onder de feministen. Dat zij zijn opgegroeid met het gegeven dat wij alleen een doek over een papegaaienkooi gooien, vergeten ze even gemakshalve.

Dat vrouwen, anno nu, nog steeds moeten leven naar de geschriften van die ouwe gek Allah, boeit ze ook totaal niet…..want dat doen ze tóch vrijwillig. Dat zie je wel onder andere in Iran, hoe vrijwillig het is. Maar het beperkt zich niet alleen tot de straat, ook de bikini moet er aan geloven. Laat dit even op u inwerken, de bikini…….monokini is er langzaam aan al helemaal uit getietterd. Binnenkort mogen wij, Westerse vrouwen, nog alleen maar zwemmen tussen een grote soep van drijvende vuilniszakken. Dat is wat de hedendaagse feministen vrijheid vinden. Dat wij dan gezien worden als schaamteloze hoeren, die het lef hebben in een bikini te zwemmen, zien ze dan weer niet.

En zo is de hele feministische beweging weer helemaal terug bij af.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s