Dom volk en varkens laten zich slecht drijven.

De Arabisch/islamitische wereld telt circa 1.5 miljard moslims, dat is bijna een kwart van de totale wereldbevolking. Toch is het ronduit schokkend hoe weinig de volgelingen van de Korankoerier Mohammed heden ten dagen nog bijdragen aan de menselijke vooruitgang. Praktisch alles wat ze hebben is in het Westen ontwikkeld en en geproduceerd. Mensen hebben inmiddels al bezoekjes gebracht op de maan, schaap Dolly is tig keer gekloond, deel 573 van Harry Potter is al uit en toch is 60% van de moslims nog steeds analfabeet. Ondanks dat het éérste woord dat aan Mohammed geopenbaard werd toch écht ‘lees’ was! Komisch, want Mo was zelf een analfabeet….tja dan loopt het begin al niet écht lekker, zeg maar.

De Verenigde Emiraten behoort tot één van de landen met de meeste theeleuters per hoofd van de bevolking. Maar zelf de Quoocer uitvinden, hò maar, dat moeten dan weer een paar Nederlanders voor ze doen. Meer dan 99% van de uitvindingen gemaakt in de laatste 200 jaar, zijn door niet-moslims uitgevonden. Auto’s, pennen, mobiele telefoons, medische apparatuur, medicijnen. In iedere buurtsuper in Moslimstan zie je alleen geïmporteerde producten in de schappen staan tot zelfs de gebedskleedjes aan toe. Op de jaarlijkse lijst van Shanghai die wereldwijd universiteiten beoordeelt komt in de top 500 ergens op plaats 251 een Saoedi-Arabische unief voor. Voor een paar honderd miljoen mensen maar drie universiteiten ergens onderaan in de laagste regionen. Ze investeren liever in wapentuig dan in hersens. Om even een duidelijker beeld te schetsen, Nederland staat tien maal genoteerd in deze lijst…..dus.

Verder hebben ze het laagste aantal gegradueerden per jaar en dragen ze in maatschappelijk opzicht, aan kunst, literatuur en politiek ook geen konthaar bij. Vernielen, afbreken, kapotmaken, ten gronde richten, vernietigen, platgooien, moeren, mollen, slopen, vermorzelen, afmaken en het verminken van eeuwenoude historische kunst door het gewoon in puin te slaan. Van de 900 Nobelprijzen hebben slechts 12 mensen uit de islamitische wereld er één gewonnen. En of je daar nu zo blij mee moet zijn is weer iets anders. De Iraanse Shirin Ebadi won de Nobelprijs voor de Vrede omdat ze opkomt voor de rechten van kinderen en vrouwen. Zij moest uiteindelijk de woestijn ontvluchten na het ontvangen van doodsbedreigingen. In de meeste islamitische landen hebben ze het niet zo op rechten van kinderen en vrouwen. Voor moslims mag de islam dan vredig zijn zolang deze domheid zich afspeelt binnen de woestijngrenzen van hun eigen zandbak, vind ik het best. De enige goeie uitvinding die ze hier gedaan hebben is een patatje Kapsalon.

Maar helaas pindakaas zijn wij grootschalig nog meer dommigheid aan het importeren, want daar hadden we klaarblijkelijk nog te weinig van. Het fabeltje dat het allemaal hoogopgeleiden zijn is inmiddels wel achterhaald. Wij hebben onze handjes al vol aan een ongeschoolde kapster die ons al jaren een soort landelijke groepstherapie opdringt met zichzelf als lijdend voorwerp. Zet er nog twee boze stampvoetende Turkjes en een Marokkaan bij en noem jezelf dan DENK. En verwar een eeltknobbel op het voorhoofd niet met een denkknobbel, dat komt gewoon door vijfmaal per dag je kop op de grond te bonken tijdens het gebed. Trap er niet in.

Schermafbeelding-2016-06-16-om-09.26.16.png

Gebruik wel veel Engelse words like empoweren, white supremacy, fact-checking en framing om je domheid te camoufleren. Duw alle VOC schepen weer van de kade, plak wokkels in je haren en draai een theedoek om je hoofd. Plaats homevideo’s op Facebook, niveau Knoop in je zakdoek en laat je teksten schrijven door Bassie & Adriaan. Val de media aan in de media om vervolgens in de media weer ……nou ja dat dus. Maar heb het vooral niet over Marokkaans tuig dat al weken auto’s in de fik steken, bussen bekogelen met stenen en de Volmar onveilig maken. Spreek telkens weer alleen maar over verbinden. Jongeren die wel kansen hebben een studie te volgen en zelf iets bij te dragen aan de samenleving zetten we weg als kansarm en onbegrepen.

En vergeet niet op tijd jullie pilletjes in te nemen. Tegen al die verongelijkte pijntjes in de onderbuik en jeuk aan jullie koloniale verleden

Doe maar een dubbele maat……dat zijn jullie zo gewend

2 gedachten over “Dom volk en varkens laten zich slecht drijven.

  1. Logisch, demografische rampspoed. Als je in SA alleen maar aan de uni kunt studeren om imam te worden om deze mensen over de hele wereld te sturen om grote gezinnen te propageren, en dan laat ik verder alle clichés onbenoemd. Deden wij christenen ook. En die vaders en moeders hebben vervolgens hard gewerkt voor een betere toekomst voor hun kinderen, daarvan ben jij en ik het resultaat. Dus opgeleid en met veel liefde gun je ook hun. Maar ze zitten nog in de fase van elkaar de kop inslaan.

    Like

Plaats een reactie